Exit Games Gent, Alcatraz: synchroon voor 2 groepen

Exit Games Gent: Alcatraz: synchroon voor 2 groepen

Info

Foto


Sfeerbeeld (In de escaperoom is het niet toegestaan om foto's te nemen, wat begrijpelijk is.)

Algemene info

In één van de goed beveiligde cellen zit echter een heel speciale gevangene, waarvan jullie zeker weten dat hij onschuldig is.... Jullie plan om hem te bevrijden werd reeds tot in detail uitgewerkt. Dankzij een corrupte bewaker krijgen jullie vrije doorgang tot vlakbij zijn cel. Nu is het jullie beurt maar de tijd dringt! Jullie hebben slechts 60 minuten ...of Alcatraz sluit onherroepelijk terug zijn deuren met enkele onverwachte extra gevangenen op zijn "gastenlijst".

Technische info

Wij waren met 8 (2 groepen van 4) en betaalden €20/pers.
Het spel duurt 1 uur.
66% slaagpercentage met tips (gemiddelde aantal tips:4)
6% slaagpercentage zonder tips

Garantie

nvt

Waar te koop?

Online of daar ter plekke: Bagattenstraat 132, 9000 Gent

Besluit

Duidelijke info op hun website.

Mijn ervaring

 Ik was best nieuwsgierig. De laatste tijd hoor je zo veel vertellen over escaperooms maar ik had het nog nooit ervaren. We waren met 2 groepen die simultaan Alcatraz konden spelen, hierdoor ontstaat natuurlijk competitie! 4 mannen tegen 4 vrouwen. Wie gewonnen heeft? Vertel ik straks ;)
Aan de muur hingen gevangenisplunjes (meer zoals de daltons, en minder zoals op de foto hierboven ;)) Een kwartier voor we ons spel startten moesten we ter plaatse zijn om even de regels te overlopen, wat er mag en niet mag etc. Blijkbaar -en dat zag je nog id escaperoom- zijn er mensen die vloer, plafond en muren beginnen slopen maar dat is natuurlijk niet de bedoeling... Er is een wc voor wie nog even wil gaan voor het spel begint. Over het spel zelf kan ik hier natuurlijk niets vertellen, dat is aan jullie om te ontdekken! Tijdens het spel heb ik al snel het gevangenisuniform uitgespeeld want je krijgt er wel warm van, van zo'n escaperoom! Met onze groep hebben we ze op 51' uitgespeeld met 4 tips, wat volgens de uitleggever geen slecht resultaat was, ow yeah! De mannen kwamen 6' later uit hun escaperoom en hadden 3 tips gebruikt. 1 tip staat voor 4', duuuuus WIJ waren de winnaars!! 👍 We hebben ons alle 8 goed geamuseerd, en ik vond het wel fijn, zo'n escaperoom. Ben dus alvast benieuwd naar andere escaperooms!

Quotering  

🌞🌞🌞🌞🌞

Reacties

Populaire posts